

# TMC CML CONCLAVE 2025

# 8th March, 2025 Tata Medical Center Auditorium, Newtown, Kolkata

## **SCIENTIFIC PROGRAMME AGENDA:**

Breakfast and Registration: 50 mins : 9 am

**Event Moderator: Dr. Rizwan Javed** 

09:50 am: Welcome Address: Dr. Reena Nair

#### 10am to 11:20 am: Section 1 : Back to basics: Diagnostic Methods in CML

Chairperson: Dr. Deepak Kumar Mishra and Dr. Somnath Padhi

**10:00 am to 10:20 am:** Faculty Talk: Diagnosis and Response Assessment - 20 mins: **Dr. Shivangi Harankhedkar** 

**10:20 am to 10:40 am:** Faculty Talk: When and How to do TKD mutation analysis in CML - 20 mins: **Dr. Sushant S Vinarkar** 

10:40 am to 11:20 am: Panel Discussion: Diagnostic Pitfalls and Dilemmas in CML
40 mins:
Moderator: Dr. Rajesh Bhola

Panelists : Dr. Roopam Deka, Dr. Abhishek Sharma, Dr. Shivangi Harankhedkar, Dr. Asish Rath

### <u>11:20 am to 12:15 pm: Section 2: Sequencing of Treatment and Management of</u> <u>Complications</u>

Chairperson : Dr. Damodar Das and Dr. Reena Nair

**11:20am to 11:35am:** Faculty Talk - How I treat Newly Diagnosed CML: 15 mins : **Dr. Soumya Bhattacharya** 

**11:35am to 12:15pm:** Panel Discussion - Toxicities of TKI in CML and Management of Complications: 40 mins

Moderator: Dr. Rajib De

Panelists: Dr. Asif Iqbal, Dr. Avinash Kumar, Dr. Debranjani Chattopadhyay, Dr.Dibakar Podder

12:15 pm to 12:30 pm: Tea Break : 15 mins

12:30 pm to 2 pm: Section 3: Data Set Presentation from 6 Institutes

BBCI Guwahati, SUM Hospital Bhubaneswar, NRS Kolkata, Medical College Kolkata, Apollo Gleneagles Kolkata and TMC Kolkata

#### 2pm to 02:45 pm: Lunch Break : 45mins

## 02:45 pm to 04:00 pm: Section 4: Topic : Therapy in 2<sup>nd</sup> line and beyond

#### Chairperson: Dr. Damodar Das and Dr. Siddharta Shankar Ray

**2:45pm to 3:15pm** : Faculty Talk: Asciminib as first line therapy in CML : 30 mins : **Dr R K Jena** 

**3:15pm to 3:35pm** : Faculty Talk - TFR in CML : 20 mins : **Dr. Debmalya Bhattacharya** 

**3:35 pm to 04:00 pm:** Faculty Talk: Treatment of CML after 2nd Line Failure : 25 mins : **Dr. Priyanka Samal** 

4:00pm to 4:20pm pm: Tea Break : 20 mins

04:20 pm to 04:40 pm: Faculty Talk - How I sequence Allo-SCT in Management of CML : 20 mins : Dr. Anupam Chakrapani

**4:40 pm to 5:20 pm:** Panel Discussion - Case based panel discussion on Transplant in CML : 40 mins

Moderator: Dr. Arijit Nag

Panelists: Dr. Tusti Ganguly, Dr. Shouriyo Ghosh, Dr.Basab Bagchi, Dr.Shazia Gulshan

5:20 pm: Closing Remarks and Vote of Thanks – Dr. Jeevan Kumar